Netflix Profili Veya Hesabın Tamamı Nasıl Silinir?

resim90223951
resim90223951

Netflix profilini silmek, hesabınızı iptal etmek istiyor musunuz? Bu eğiticide, bir Netflix hesabı iyi mi silinir ya da Netflix profilini ya da hesabınızın tamamını iyi mi sileceğinizi öğreneceksiniz.

Bugün profilinizi iyi mi silebileceğinizi ya da Netflix hesabınızı askıya alabileceğinizi açıklayacağım. Akış servisine vedalaşma tarihi geldiğine karar vermişseniz, iki seçeneğiniz vardır. Hesabı paylaşırsanız, sadece kullandığınız profili silebilirsiniz. Ancak, bunun yanı sıra bütün hesabı ve bütün profilleri de kilitleyebilirsiniz.

İptal etmenin yapılmasını sağlasanız bile Netflix’in bilgilerinizi on ay süresince saklayacağının bilincinde olmalısınız. Bu, kaydolurken kullandığınız e-postayı kullanarak bu süre zarfında hesabınızı istediğiniz vakit tekrardan etkinleştirmenize imkân sağlar. Bu, hesabınızı askıya aldığınız, iptal ettiğiniz için hesabınızı silmek ve tekrardan etkinleştirme yapmadan on ay masrafınız gerektiği anlamına gelir.

Neler Okuyacaksınız? →

Netflix Profili Nasıl Silinir? | Netflix Hesabı Nasıl Silinir?

Netflix, profiller oluşturmanıza imkân tanır, böylelikle her biri kendi önerileri ve geçmişi olan değişik kullanıcılar kullanabilir. Bu profillerden birini silmek istiyorsanız, bunlardan birini kura çekmek zorunda olduğunuz ana menüye girin. Burada Profilleri Yönet seçeneğine tıklayın.

Bir öncekiyle aynı olan profil yönetimi ekranına gideceksiniz, fakat her profilin görüntüsünde bir kurşun kalem simgesine haiz olacaksınız. Düzenleyebileceğiniz ekrana erişmek için silmek istediğiniz profile tıklayın.

Profil düzenleme ekranına girdikten sonra, izin verilen ad, simge, dil ya da sınıflandırma gibi çoğu yönünü değiştirebilirsiniz. Ancak silmek isterseniz, Profil Sil butonuna basın. Bir profili sildikten sonrasında onu geri alamayacağınızı ve tekrardan yapsanız bile, bütün görüntüleme verilerinizi kaybedeceğinizi unutmayın.

Netflix Hesabınızı Nasıl Silebilirsiniz

Netflix hesabınızı silmek için yapmanız ihtiyaç duyulan ilk şey, hesabınızla oluşturduğunuz profillerden rastgele birini girmektir. Herhangi birinden, hesabı silmek için işleme erişebilirsiniz.

Profilinize eriştikten sonra, göründüğünüz aynı ekranda ve bütün içeriğiniz sağ üst bölümde bulunan profilinizin simgesine tıklayın. Bunu yapmak, profilleri değiştirebileceğiniz ya da öteki seçeneklere ulaşabileceğiniz bir menü görüntüler. Bu menüde, kullanıcı hesabınızı tanzim etmek için devam etmek için Hesap seçeneğini tıklayın.

Netflix hesabınızla alakalı her şeyi, kullandığınız plandan e-postaya, telefon numarasına ya da ödeme yöntemine göre değiştirebileceğiniz bir ekrana erişeceksiniz. Netflix hesap silme prosedürü için Abonelik ve faturalandırma yazısının derhal altında bulunan Aboneliği iptal et düğmesini tıklayın.

Netflix hesap silme işlemini yaptığınızda, Netflix’in iptalin geçerli olacağı tarihte size bildirdiği bir ekrana gidersiniz ve önümüzdeki on ay süresince istediğiniz vakit hesabınızı tekrardan etkin hale getirebileceğiniz konusu ile alakalı sizi uyarır. İptal prosedürünü tamamlamak için mavi renkte görünecek olan Tamamla düğmesine basmanız gerekir.

Netflix hesabı silme ya da Netflix profil silme prosedürünü yapmakta güçlük çekiyor iseniz bizlere yorum bölümünde yazabilir ya da hesap silme işleminin iyi mi sonuçlandığını bizlere yorum bölümünde bildirebilirsiniz.